Willow Smith - Whip my hair

  2010-10-31 / 08:58:46 / Therese / 4 KOMMENTARER
Jag vet inte vad det är med den, men jag kan inte sluta lyssna på Will Smith's dotter Willows låt Whip my hair. Jag älskar hennes sassiness som jag tycker passar henne då hon bara är nio år. Däremot tycker jag inte att en sån attityd passar på Rihanna då man då får en känsla av att hon rider på lite för höga hästar.
Här är ialf Willow Smith - Whip my hair


Enjoy!

Så mycket bättre

  2010-10-24 / 16:06:01 / Therese / 2 KOMMENTARER
Igår hade programmet Så mycket bättre på Tv4 där svenska artister tolkar varandras låtar. Igår tolkade artisterna Lass Och jag måste bara säga hur fantastisk Petters version av Stockholm i mitt hjärta var. Helt otroligt hur han har gjort om låten. Kolla på den här nedan...



Och jag är ju dessutom en sucker för Thomas DiLeva och har varit sedan gymnasiet. Och hans version av Sträck ut din hand och är också helt underbar och har fått den där speciella DiLeva-touchen på sig.

 

Enjoy!

/Therese


OFF TOPIC: Rosa Bandet

  2010-10-20 / 09:20:04 / Therese / 1 KOMMENTARER



Rosa Bandet räddar liv — stöd kampen mot bröstcancer


Varje år får cirka 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det innebär att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir de som överlever allt fler. På 1960-talet levde cirka 50 procent av bröstcancerpatienterna i Sverige tio år efter diagnos och behandling. I dag är siffran 80 procent. Cancerfondens mål är att ännu fler ska överleva – ett mål som bara kan bli verklighet genom framgångsrik forskning.

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj bekämpar bröstcancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om sjukdomen och väcka opinion kring viktiga frågor.

Dagens cancerforskning är primärt långsiktig och resultaten kommer främst våra barn och barnbarn att dra nytta av. Men människor drabbas redan nu. För att ge de drabbade bättre villkor, och öka deras chanser att överleva, arbetar Rosa Bandet även med kunskapsspridning och opinionsbildning.

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, föreningar och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. Sedan starten för åtta år sedan har Cancerfonden – tillsammans med privatpersoner, företag och föreningar – samlat in närmare 260 miljoner kronor. Framgången med Rosa Bandet ligger bland annat i den avgränsade kampanjperioden som gör att vi varje år kan komma tillbaka med full kraft och nya aktiviteter under oktober månad.

Infon ovan kommer från cancerfondens hemsida.
Gå in här för att skänka en liten slant. Minsta summa är 50. Det är inte mycket och tycker du det så kan du ju ställa dig frågan vad ditt (om du är tjej), din mammas, din systers, din flickvän, mormor, bästa kompis liv är värt.

Ke$ha - Take It Off

  2010-10-16 / 00:24:15 / Jessica / 0 KOMMENTARER
Det här måste musikvideon är så sjukt snyggt, måste nog vara en av de bäste jag sett faktiskt. Sen så ÄLSKAR jag Ke$ha. Jag tycker hon gör bra musik, hon är snygg och hon konstig. ÄLSKAR NA!  :)



'Puss

 


Ny video från Mcfly

  2010-10-08 / 22:55:33 / Jessica / 1 KOMMENTARER


Liksom Miley, så har även Mcfly växt på sig lite. Denna är alltså en låt som de gjort tillsammans med Taio Cruz, låten heter Shine A Light. Riktigt bra, faktiskt.


Nytt från Miley Cyrus

  2010-10-08 / 22:52:41 / Jessica / 1 KOMMENTARER

Lilla Hannah Montana har vuxit upp och blivit en het Miley Cyrus. Många tycker att detta är alldeles för sexigt för en 17, snart 18 åring. Men jag håller inte med, jag tycker det är bra att hon kör sitt eget race. Tycker även om att hennes musik har blivigt lite mognare och vassare. Som denna låt; Who Owns My Heart. Riktigt bra, faktist. Videon är riktigt bra med. Bra snygg hon, Miley. Grymma ben också, haha!

 

 


Tipsningar på gång

  2010-10-08 / 22:42:22 / Jessica / 0 KOMMENTARER
Direkt efter Idol slutar så kommer jag ladda upp lite tipsningar. So hold on. Puss.

Tamarama

  2010-10-01 / 09:51:46 / Therese / 1 KOMMENTARER

Tamarama - Everything to me

Jag älskar den här låten med Tamarama. Tamarama består av Nicolas "Pottsy" Potts och Jay Lyon, för er som är bekanta med The City, kanske mer känd som Whitneys australienske pojkvän. Hur som helst, jag älskar dem. Här är en liten länk till en EP som finns på Spotify!

Enjoy and so long!

/ T