The Sound of Arrows - Nova

  2011-02-23 / 10:52:44 / Therese / 0 KOMMENTARER
Som Gävlebo i själen blir man lite stolta över dessa Gävlebor som skapar väldigt härlig musik enligt mitt tycke. Jag minns att jag och en vän såg Stefan, en av medlemmarna i denna duo när vi gick på gymnasiet. Han spelade på Musikhuset/Sjömanskyrkan i Gävle. Jag gick kanske i tvåan på gymnasiet så det var ju en herrans massa år sedan egentligen. Men det jag minns är att Stefan var passionerad över sin musik redan då och det är roligt att han har fortsatt. Denna kommer nog sätta sig på hjärnan liksom M.A.G.I.C har gjort.



Ha en trevlig onsdag

/T

Ulrik Munther - Born this way - Lady Gaga Cover

  2011-02-14 / 23:33:14 / Therese / 3 KOMMENTARER

Alltså den här killen är så sjukt duktigt och söt, jag gillar hans version av denna låt mycket bättre.

 

Enjoy!

/ Therese


LADY GAGA - Born this way

  2011-02-11 / 11:51:25 / Therese / 1 KOMMENTARER
Lady Gaga har också släppt nytt idag, Born this way, jag är fortfarande lite skeptisk.
Lady Gaga har ju spottat ut hits tidigare, men jag har lite svårt för att bestämma mig om jag gillar den. Jag tror jag måste ge den några lyssningar till, och dessutom i en bättre kvalite.
Men vad tycker ni?

[Uppdaterat]:
Nu har vi ändrat klipp efter att någon ändrat ljudet på den förra! :)


Veronica Maggio - Jag kommer

  2011-02-11 / 11:47:28 / Therese / 1 KOMMENTARER
Hej vänner!
Bara för er ska jag nu tipsa om Veronica Maggio's senaste singel Jag kommer som släpptes idag.
Lyssna på den på Spotify här

"Singeln ”Jag Kommer” är skriven och producerad av Christian Walz och är första smakprovet från Veronica Maggios tredje album, "Satan i Gatan" som kommer under våren. Titeln på albumet har det i munnen gjutna namnet ”Satan i Gatan”. Albumet är skrivet och producerat av Veronica Maggio och Christian Walz. Medverkar som låtskrivare gör även Markus Krunegård.
- Den kommande skivan är någon sorts sammanfattning av ett par ganska så underliga år. En magisk utekväll, en rastlös hemmakväll, en havererad kärleksaffär, en förlorad vän, en fest, en stad, en kväll för 30 år sedan och ännu mera kärlek som gått snett, säger Veronica."



Videon för The ballad of Mona Lisa

  2011-02-09 / 09:55:15 / Jessica / 0 KOMMENTARER
Igår släpptes videon för Panic! at the discos nya singel, The ballad of Mona Lisa, på mtvs hemsida. Självklart kunde inte vi i Sverige se den. Men nu finns den även på Youtube. Vill även tipsa om att låten finns på spotify.



Enjoy / Jessica

 


Johnossi - Roscoe

  2011-02-05 / 17:02:53 / Therese / 1 KOMMENTARER

Jag har verkligen fastnat för Johnossi's nya singel Roscoe och tycker att ni ska lyssna en sväng på den. Och missa för guds skull inte Rebecca och Fiona's remix av låten, som jag dessvärre inte hittar på youtube, men som ni kan lyssna på här på Spotfiy.

ENJOY!

/ Therese


Panic! at the disco are back!

  2011-02-04 / 10:56:33 / Jessica / 3 KOMMENTARER
Panic! at the disco har varit lite frånvarande de senaste två åren. Men nu har de äntligen kommit ut med nytt material. Med två medlemmar mindre så släpper Brendon och Spencer ett nytt album den 29:e Mars. Albumet namn är Vices & Virtues. Här nedan är låten The Ballad of Mona Lisa, som är från de kommande albumet.



 


Oskar Linnros videografi

  2011-02-03 / 16:04:43 / Therese / 2 KOMMENTARER
Lite glest här nu, jag måste plugga, men till helgen ska jag försöka komma med något nytt, så länge kan ni se Oskar Linnros videografi där han berättar lite om musiken.

Enjoy!