Musikåret 2011

  2012-01-02 / 15:36:39 / Therese /

2011 är nu slut och ett nytt år har tagit vid. Året har varit fyllt med fantastisk musik. Vi har återigen samlat våra favoriter från det gågna året i en spellista på Spotify. Kanske finns här något nytt för er eller kanske just era favoriter finns med.
Vi ska försöka avge ett löfte om mer uppdateringar under detta året och hoppas att ni stannar med oss.

Vilken är din favoritlåt alternativt artist från det gågna året?


Enjoy!
/ Therese & Jessica


Emil

Det saknas exempelvis Bon Iver, Vaccines eller Lana del Rey i listan, annars fin sammanställning. Men varför är Home från 2009 med?

2012-01-09 @ 10:51:51
CAroline Lundgren, Sony Music

Hejsan!

Härlig blogg du har!

Såg att du gillar Olly Murs! Vill bara tipsa om att min kollega Ninath nu efterlyser några stycken som kan ”jobba” för Olly och sprida ordet om honom och hans musik i Sverige. Följ länken nedan för mer info:

http://spotlife.se/musik/vill-du-hjalpa-mig-jobba-med-olly-murs

Hör av dig till [email protected] om du är nyfiken på att veta mer. Skriv några rader om dig själv och vad du tror att du kan göra för Olly Murs i Sverige.

Hälsningar,

Caroline Lundgren, Sony Music

2012-03-15 @ 10:54:02
Mikael

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

2012-05-06 @ 17:07:07
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious